Breng de oosterse wereld wat dichterbij ...
0
Winkelwagen
€ 0,00
Geurartikelen / Wierook / HEM /

HEM wierook Loban

HEM wierook Loban
HEM wierook Loban

Met olibanum als basis, ruikt loban sacraal: de heilige geur van rituele ceremonies. De geur biedt je emotionele bescherming door je minder prikkelbaar te maken. Het aroma is erg sterk en bedoeld o...

Standaard levertijd

1 dag

€ 1,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Met olibanum als basis, ruikt loban sacraal: de heilige geur van rituele ceremonies. De geur biedt je emotionele bescherming door je minder prikkelbaar te maken.

Het aroma is erg sterk en bedoeld om een ieder in meditatieve sferen te brengen. Bijna hypnotiserend en gelijkgestemdheid onder alle aanwezigen.

Wat is Loban ?

Loban is een magische en mysterieuze incense. Ze wordt de “balsem van Mecca” genoemd. Deze aromatische dennenhars wordt gebrand in tempels in heel India voor een heilige atmosfeer.

Wat is olibanum ?

Olibanum is een welriekende hars afkomstig van de wierookboom Boswellia. Olibanumhars is een van de oudste wierookharsen die er bestaan. Het is tevens een van de meest algemene en wordt al zeker meer dan 3000 jaar als wierook gebruikt.

De Wierook van HEM is afkomstig uit Bangalore in India. Hij is van uitstekende kwaliteit en is verkrijgbaar in vele aroma’s. De stokjes zijn vervaardigd uit Bamboe en worden met de hand in hars gerold. Hierdoor wordt de geur bij het branden niet door het hout beïnvloed.

Inhoud : 20 stokjes

Geur : Loban

Over ons

Sinds 2003 is Duizend en één Nachten een gevestigde waarde voor originele oosterse en Arabische decoratie, geschenken en ook een eigen wenskaartenlijn. 
Ook voor henna-tattoos en henna -workshops/opleidingen kan u bij ons terecht.

Henna-tattoos / workshops

Op dit moment (wegens corona-maatregelen) leggen we geen afspraken vast voor henna-tattoos.  
Ook de workshops/opleidingen zullen pas hervat worden in het voorjaar.  

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bedankt voor uw bestelling in onze webshop 1001nachten.be Duizend en één Nachten - BE0861527769 - Bank ING BE03 3200 1338 7484