" />
Breng de oosterse wereld wat dichterbij ...
0
Winkelwagen
€ 0,00
Henna, beauty & verzorging /

Henné Color haarkleuring

Henné Color haarkleuringHenna is sinds de oudheid beroemd voor zijn cosmetische en dermatologische krachten. Het beschermt het haar tegen agressies van buitenaf, verstevigt en zorgt voor soepelheid, glans en volume.

Henné Color is een natuurlijk haarkleurmiddel dat haar steviger, krachtiger en gezonder maakt. Er vindt geen ontkleuring plaats. Het personaliseert uw kapsel door het meer glans te geven. De verkregen kleur hangt af van uw eigen haartint, doch het is niet bedoeld om die radicaal te veranderen. Het is een natuurproduct dus daarom spreken we van een haarkleuring i.p.v. haarverf. Een hennabehandeling en een chemische behandeling (b.v. permanent of chemische haarverf) gaan niet samen. Aangeraden wordt om tenminste 3 weken te wachten na een chemische behandeling, alvorens henna te gaan gebruiken.

Henné Color bevat geen oxidanten, ammoniak, PPD, parabenen en bleekmiddelen.

Voordat u Henné Color gaat gebruiken is het aanbevolen om het eerst op een klein stukje haar te testen. Henna reageert anders naar gelang uw eigen haartint, de textuur van uw haar en de chemische behandelingen die u reeds heeft ondergaan.

De producten van Henné Color zijn NIET getest op dieren.

 
Over ons

Sinds 2003 is Duizend en één Nachten een gevestigde waarde voor originele oosterse en Arabische decoratie, geschenken en ook een eigen wenskaartenlijn. 
Ook voor henna-tattoos en henna -workshops/opleidingen kan u bij ons terecht.

Henna-tattoos / workshops

Op dit moment (wegens corona-maatregelen) leggen we geen afspraken vast voor henna-tattoos.  
Ook de workshops/opleidingen zullen pas hervat worden in het voorjaar.  

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bedankt voor uw bestelling in onze webshop 1001nachten.be Duizend en één Nachten - BE0861527769 - Bank ING BE03 3200 1338 7484