" />
Breng de oosterse wereld wat dichterbij ...
0
Winkelwagen
€ 0,00
  1. De algemene verkoopsvoorwaarden van "Duizend en één Nachten" zijn van toepassing op alle leveringen van “Duizend en één Nachten". Door een artikel te bestellen geeft u aan met de algemene verkoopsvoorwaarden akkoord te gaan. "Duizend en één Nachten" zal u binnen de 24 uur een bevestiging sturen van uw bestelling samen met alle nodige informatie voor de verdere afhandeling van uw bestelling alsook de verzendingskosten.
  2. Ruilen of retourneren kan, indien u binnen 24 uur na ontvangst van uw bestelling contact met ons opneemt per e-mail (info@1001nachten.be). Na ons akkoord kan u het artikel naar ons, op eigen kosten en voldoende gefrankeerd, terug sturen. Na ontvangst wordt het reeds betaalde bedrag exclusief verzendkosten aan u teruggestort. De retour regeling vervalt wanneer artikelen gedragen, gewassen, gebruikt zijn, of wanneer een originele verpakking van een artikel geopend werd of wanneer gebruikssporen door ons worden vastgesteld.
  3. Bestellingen blijven 7 dagen gereserveerd vanaf de dag dat u de orderbevestiging heeft ontvangen. Is de betaling dan nog niet binnen en is er geen contact meer geweest tussen de klant en "Duizend en één Nachten", dan zullen de artikelen onmiddellijk terug te koop aangeboden worden.
  4. Alle prijzen zijn in EURO en inclusief BTW. Het totaalbedrag van de bestelling dient op voorhand overgeschreven te worden op rekening 320-0133874-84. (overschrijven vanuit het buitenland kan met volgende gegevens : iban : BE03 3200 1338 7484 bic : BBRU BE BB) of via één van de andere betaalmogelijkheden.
  5. In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten, heeft de koper het recht de verkoper te melden dat hij afziet van de aankoop, zonder boete en zonder opgave van reden, binnen de zeven werkdagen vanaf de dag volgend op de dag van de levering. Deze verzaking zal echter enkel van kracht worden op voorwaarde dat de klant via mail zijn verlangen kenbaar heeft gemaakt aan "Duizend en één Nachten” (info@1001nachten.be).
  6. Het kan uitzonderlijk voorkomen dat een bepaald artikel dat werd verkocht toch niet leverbaar is. In dit geval wordt de klant zo vlug mogelijk op de hoogte gebracht.
  7. Alle artikelen worden verstuurd binnen België via Bpost.  Verzending naar Nederland via DHL.  Tenzij anders overeengekomen.  Verzending naar andere landen is mogelijk, vermeld uw adresgegevens bij de opmerkingen en wij contacteren u via mail met de details van de verzending en de kosten. Wacht altijd op een persoonlijke bevestiging met het juiste bedrag alvorens te betalen.  De standaard bedragen voor verzending gelden voor levering naar een afhaalpunt.  Wenst u thuislevering dan kan u dit aangeven bij de extra verzendopties.
  8. "Duizend en één Nachten" is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van artikelen tijdens de verzending.

Over ons

Sinds 2003 is Duizend en één Nachten een gevestigde waarde voor originele oosterse en Arabische decoratie, geschenken en ook een eigen wenskaartenlijn. 
Ook voor henna-tattoos en henna -workshops/opleidingen kan u bij ons terecht.

Henna-tattoos / workshops

Op dit moment (wegens corona-maatregelen) leggen we geen afspraken vast voor henna-tattoos.  
Ook de workshops/opleidingen zullen pas hervat worden in het voorjaar.  

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bedankt voor uw bestelling in onze webshop 1001nachten.be Duizend en één Nachten - BE0861527769 - Bank ING BE03 3200 1338 7484