" />
Breng de oosterse wereld wat dichterbij ...
0
Winkelwagen
€ 0,00
Alles voor de keuken / Biologische thee Embreze
Biologische-thee-Embreze

Losse thee blends

De losse theesoorten van Embreze zijn zorgvuldig samengesteld met de meest verse ingrediënten waarvan elke theeliefhebber kan genieten.

Embreze® staat voor biologische losse thee.  Dit betekent dat ze ongebroken bladeren gebruiken voor hun theemengsels. Onder andere diverse biologische losse theesoorten zoals groene thee, zwarte thee, rooibos thee, kruidenthee, ayurveda thee, witte thee en vruchtenthee. Losse theebladeren behouden hun mineralen, vitamines en aroma’s doordat de theebladeren niet worden afgebroken. Hierdoor hebben thee blends die zijn gemaakt met losse theebladeren meer smaak, nuance en karakter.

Biologische losse thee is gezond

Losse thee bestaat alleen uit echte ingrediënten en is niet bewerkt tijdens het productieproces. Losse thee bevat geen kunstmatige smaakstoffen in de vorm van balletjes en daardoor gaat de kwaliteit van de thee niet verloren. Bij het maken van losse thee blends, gebruiken we alleen echte stukjes fruit, planten en kruiden. Daarom bevatten onze losse thee blends boordevol antioxidanten en vitaminen. 

100% biologische losse thee

Alle Embreze theemengsels zijn biologisch gecertificeerd door Skal BIO. Dit betekent dat alke theemengsels 100% biologisch zijn. Ze mengen hun theeën met 100% echte bloemen, kruiden en fruit. We gebruiken geen pesticiden of chemische meststoffen. Dit geeft deze biologische thee blends een rijke smaak waardoor je kunt genieten van de puurheid van thee.

Hoe je de juiste losse thee kiest

Deze biologische losse theemengsels hebben allemaal heerlijke smaken van fris tot zoet en mild tot krachtig. Er is dus genoeg keuze voor alle soorten theedrinkers. We willen dat je geniet van zowel gezond als smaakvol, daarom hebben we alleen ingrediënten geselecteerd die hieraan voldoen. Afhankelijk van jouw individuele smaak en voorkeur zijn we ervan overtuigd dat je de juiste theekeuze kunt maken. Waarom de naam Embreze?

De woorden Embrace en Breeze hebben de makers tot deze naam geïnspireerd.
Het drinken van thee leidt tot mooie momenten samen met je dierbaren, maar ook tot momenten van self-care. Het stelt je in staat om in het moment te blijven en jezelf nieuwe energie te geven of zelfs volledig te herleven. Daarom zeggen we: omarm de magische krachten van thee en breeze through life, dat wil zeggen, maak het leven moeiteloos met Embreze.


Over ons

Sinds 2003 is Duizend en één Nachten een gevestigde waarde voor oosterse en Arabische decoratie, geschenken en ook een eigen wenskaartenlijn. 
Ook voor henna-tattoos en henna -workshops/opleidingen kan u bij ons terecht. 
U bent ook welkom in onze winkel PAND ELF Statielei 74 te Mortsel.
Volg onze winkel PAND ELF ook op FB : PAND11MORTSEL

Henna-tattoos / workshops / opleiding

Wij geven workshops in scholen, voor vriendinnenfeestjes, verjaardagen, ... 
Ook op themafeesten, bedrijfsfeesten, andere feesten, festivals zetten wij henna-tattoos.

Wilt u graag meer info of een boeking doen, stuur dan een mail naar info@1001nachten.be

Privé afspraken kunnen ook bij ons in Mortsel.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop

SETTINGS_DEFAULT_AskCookiePermissionText
Accepteer geselecteerde cookies
Bedankt voor uw bestelling in onze webshop 1001nachten.be Duizend en één Nachten - BE0861527769 - Bank ING BE03 3200 1338 7484