" />
Breng de oosterse wereld wat dichterbij ...
0
Winkelwagen
€ 0,00HEM is wereldberoemd om zijn traditionele wierook, gemaakt van speciaal geselecteerde exotische houtsoorten, harsen, bloemen en fijne etherische oliën.

HEM Wierook is handgemaakt en komt uit Bangalore India.
 

Bij Indiase wierook zit het hars rond een stokje zodat deze soort makkelijk en gelijk in elke houder kan worden geplaatst.
 

HEM wierook is van een uitstekende kwaliteit, het stokje wordt van bamboesplinters gemaakt en met de hand in de hars gerold.  De Bamboesplinters bedoezelen namelijk de geur niet bij het branden.

Wij hebben in onze winkel meer dan 100 verschillende geuren beschikbaar.  In de webwinkel gaan we deze dagelijks met enkele geuren aanvullen.  Vind u een HEM geur nog niet online stuur ons dan zeker een mailtje.

Om het u makkelijker te maken hebben we de verschillende geuren onderverdeeld in categorieën.  Niet alle geuren zitten in een categerie, u kan alles ook vinden in de algemene map. In de linkerkolom kan u uw keuze maken.Weergave:
  1 / 10  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  


Over ons

Sinds 2003 is Duizend en één Nachten een gevestigde waarde voor originele oosterse en Arabische decoratie, geschenken en ook een eigen wenskaartenlijn. 
Ook voor henna-tattoos en henna -workshops/opleidingen kan u bij ons terecht.

Henna-tattoos / workshops

Op dit moment (wegens corona-maatregelen) leggen we geen afspraken vast voor henna-tattoos.  
Ook de workshops/opleidingen zullen pas hervat worden in het voorjaar.  

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bedankt voor uw bestelling in onze webshop 1001nachten.be Duizend en één Nachten - BE0861527769 - Bank ING BE03 3200 1338 7484