Breng de oosterse wereld wat dichterbij ...
0
Winkelwagen
€ 0,00
Geurartikelen / Wierook / HEM /

HEM wierook Cinnamon Patchouli

HEM wierook Cinnamon Patchouli
HEM wierook Cinnamon Patchouli

Een heerlijke mix van warme kaneel met een zware geur van tropische bloemen. Een geur die past bij de winter en een haardvuur. Maar ook in de zomer lekker in de tuin.Kaneel is één van de kruiden di...

Standaard levertijd

1 dag

€ 1,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Een heerlijke mix van warme kaneel met een zware geur van tropische bloemen. Een geur die past bij de winter en een haardvuur. Maar ook in de zomer lekker in de tuin.

Kaneel is één van de kruiden die een warm gevoel brengt zonder dat het verhit moet worden. Vooral in de herfst en winter brengt deze specerij een knus gevoel en samenhorigheid.

Patchouli helpt bij stress en samenhangende klachten en zou 'overgave' stimuleren en frigiditeit bestrijden.  Patchouli versterkt het immuunsysteem. Het aparte is dat Patchouli bij geringe hoeveelheden stimuleert en bij hoge dosering rustgevend en ontspannend is.

De Wierook van HEM is afkomstig uit Bangalore in India. Hij is van uitstekende kwaliteit en is verkrijgbaar in vele aroma’s. De stokjes zijn vervaardigd uit Bamboe en worden met de hand in hars gerold. Hierdoor wordt de geur bij het branden niet door het hout beïnvloed.

Inhoud : 20 stokjes

Geur : Cinnamon Patchouli

Over ons

Sinds 2003 is Duizend en één Nachten een gevestigde waarde voor originele oosterse en Arabische decoratie, geschenken en ook een eigen wenskaartenlijn. 
Ook voor henna-tattoos en henna -workshops/opleidingen kan u bij ons terecht.

Henna-tattoos / workshops

Op dit moment (wegens corona-maatregelen) leggen we geen afspraken vast voor henna-tattoos.  
Ook de workshops/opleidingen zullen pas hervat worden in het voorjaar.  

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bedankt voor uw bestelling in onze webshop 1001nachten.be Duizend en één Nachten - BE0861527769 - Bank ING BE03 3200 1338 7484