Breng de oosterse wereld wat dichterbij ...
0
Winkelwagen
€ 0,00
Geurartikelen / Wierook / HEM /

HEM wierook Camphor

HEM wierook  Camphor
HEM wierook Camphor

Camphor vindt zijn oorsprong uit de Laulierboom. Camphor wierook wordt vaak gebruikt bij rituelen, het is zuiverend voor in je huis en Camphor geeft een opklaring van energie, is opwekkend en doet...

Standaard levertijd

1 dag

€ 1,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Camphor vindt zijn oorsprong uit de Laulierboom. Camphor wierook wordt vaak gebruikt bij rituelen, het is zuiverend voor in je huis en Camphor geeft een opklaring van energie, is opwekkend en doet u beseffen dat u alles weer aan kan.

Camphor wierook wordt vaak vergeleken met Eucalyptus wierook, het verschil is dat Camphor iets lichter van geur is, maar heeft zeker een menthol geur. Camphor geeft genezing en geeft verlichting bij ademnood.
De Wierook van HEM is afkomstig uit Bangalore in India. Hij is van uitstekende kwaliteit en is verkrijgbaar in vele aroma’s. De stokjes zijn vervaardigd uit Bamboe en worden met de hand in hars gerold. Hierdoor wordt de geur bij het branden niet door het hout beïnvloed.

Inhoud : 20 stokjes

Geur : Camphor

Over ons

Sinds 2003 is Duizend en één Nachten een gevestigde waarde voor originele oosterse en Arabische decoratie, geschenken en ook een eigen wenskaartenlijn. 
Ook voor henna-tattoos en henna -workshops/opleidingen kan u bij ons terecht.

Henna-tattoos / workshops

Op dit moment (wegens corona-maatregelen) leggen we geen afspraken vast voor henna-tattoos.  
Ook de workshops/opleidingen zullen pas hervat worden in het voorjaar.  

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bedankt voor uw bestelling in onze webshop 1001nachten.be Duizend en één Nachten - BE0861527769 - Bank ING BE03 3200 1338 7484