" />
Breng de oosterse wereld wat dichterbij ...
0
Winkelwagen
€ 0,00
Mode, juwelen en accessoires / Halskettingen / hangers /

Hanger "bloem des levens" zilverkleurig

Hanger "bloem des levens" zilverkleurig
Hanger "bloem des levens" zilverkleurig

Bloem des levens hanger Materiaal : messingKleur : zilverkleurigAfmeting : 3 cm De 'Bloem des Levens' oftewel "Flower of Life" is  één van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. Ze...

Standaard levertijd

1 dag

€ 4,25
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Bloem des levens hanger

Materiaal : messing
Kleur : zilverkleurig
Afmeting : 3 cm

De 'Bloem des Levens' oftewel "Flower of Life" is  één van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. Ze komt in verschillende vormen voor en is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum.  Het symbool is al eeuwenlang een geëerd symbool in vele beschavingen.

De levensbloem ontstaat vanuit een cirkel, die zich in tweeën opdeelt. De tweede cirkel, met het middelpunt op de omtrek van de eerste cirkel, geeft een overlappend gebied. Door de cirkels rondom verder te plaatsen, ontstaat met de zeven cirkels een patroon met een bloem in het midden.

Er bestaan veel beschrijvingen van de betekenis van deze allesomvattende bloem. In zijn geheel betekent het verbondenheid, harmonie, bescherming en uiteraard schepping. De overlappende cirkels staan weer voor de meerdere lagen waaruit het leven bestaat. Maar het gaat nog verder… Er worden namelijk ook krachtige helende en energetische werkingen aan dit universele natuursymbool toegekend.


Over ons

Sinds 2003 is Duizend en één Nachten een gevestigde waarde voor originele oosterse en Arabische decoratie, geschenken en ook een eigen wenskaartenlijn. 
Ook voor henna-tattoos en henna -workshops/opleidingen kan u bij ons terecht.

Henna-tattoos / workshops

Op dit moment (wegens corona-maatregelen) leggen we geen afspraken vast voor henna-tattoos.  
Ook de workshops/opleidingen zullen pas hervat worden in het voorjaar.  

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bedankt voor uw bestelling in onze webshop 1001nachten.be Duizend en één Nachten - BE0861527769 - Bank ING BE03 3200 1338 7484