" />
Breng de oosterse wereld wat dichterbij ...
0
Winkelwagen
€ 0,00
Mode, juwelen en accessoires / Oorbellen / Oorbellen Seed of life - messing - goudkleurig
Oorbellen Seed of life - messing - goudkleurig Oorbellen Seed of life - messing - goudkleurig
Oorbellen Seed of life - messing - goudkleurig Oorbellen Seed of life - messing - goudkleurig
Oorbellen Seed of life - messing - goudkleurig
Schitter met deze mooie oorbellen met het Seed of life symbool.
€ 6,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Ontdek onze prachtige goudkleurige oorbellen in messing, verfraaid met het betekenisvolle Seed of Life-symbool. Deze oorbellen stralen elegantie en spiritualiteit uit en zijn een perfecte aanvulling op elke outfit.

Gemaakt van hoogwaardig messing, bieden deze oorbellen duurzaamheid en glans, waardoor ze lang meegaan. Het Seed of Life-symbool, dat bekend staat om zijn diepe symboliek en spirituele betekenis, voegt een vleugje mystiek toe aan je stijl.

Deze oorbellen zijn nikkel-, lood- en cadmiumvrij. Dat wil zeggen dat deze metalen er niet inzitten, of in de geringe hoeveelheden die vallen binnen de geldende Europese normen voor productveiligheid.

Afmeting zonder hanger : 2,5 cm

De Seed of Life is een krachtig symbool dat het ontstaan van het universum symboliseert. Het is een geometrisch patroon bestaande uit zeven cirkels die elkaar overlappen, met een centrale cirkel die het begin van bewustzijn vertegenwoordigt. Deze middelste cirkel markeert het moment waarop bewustzijn ontwaakt en het universum begint te verkennen.

Naarmate het bewustzijn zich ontwikkelt, begint het in harmonie met zichzelf de lege ruimte te verkennen. Het verkennen van deze lege ruimte symboliseert het proces van zelfreflectie en innerlijke groei. Het is door deze verkenning dat de eerste bloemvorm ontstaat.

De bloemvorm die voortkomt uit het bewustzijn dat de lege ruimte verkent, is een symbool van schoonheid, harmonie en creatie. Het vertegenwoordigt de groei en ontwikkeling van bewustzijn, en de mogelijkheden die ontstaan wanneer we ons openstellen voor het onbekende.

De Seed of Life en de daaruit voortkomende bloemvorm herinneren ons eraan dat het universum en bewustzijn onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Ze nodigen ons uit om ons bewust te worden van onze eigen innerlijke groei, om onszelf te verkennen en nieuwe mogelijkheden te omarmen. Het is een herinnering aan het oneindige potentieel dat in elk van ons ligt, en een uitnodiging om onze eigen unieke bloei te ervaren.

Over ons

Sinds 2003 is Duizend en één Nachten een gevestigde waarde voor oosterse en Arabische decoratie, geschenken en ook een eigen wenskaartenlijn. 
Ook voor henna-tattoos en henna -workshops/opleidingen kan u bij ons terecht. 
U bent ook welkom in onze winkel PAND ELF Statielei 74 te Mortsel.
Volg onze winkel PAND ELF ook op FB : PAND11MORTSEL

Henna-tattoos / workshops / opleiding

Wij geven workshops in scholen, voor vriendinnenfeestjes, verjaardagen, ... 
Ook op themafeesten, bedrijfsfeesten, andere feesten, festivals zetten wij henna-tattoos.

Wilt u graag meer info of een boeking doen, stuur dan een mail naar info@1001nachten.be

Privé afspraken kunnen ook bij ons in Mortsel.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop

SETTINGS_DEFAULT_AskCookiePermissionText
Accepteer geselecteerde cookies
Bedankt voor uw bestelling in onze webshop 1001nachten.be Duizend en één Nachten - BE0861527769 - Bank ING BE03 3200 1338 7484