" />
Breng de oosterse wereld wat dichterbij ...
0
Winkelwagen
€ 0,00
WEBSHOP / Lederwaren / Clutches, etuis & portefeuilles / Clutch/portemonnee drieluik Fez 'donkerbruin'
Clutch/portemonnee drieluik Fez 'donkerbruin' Clutch/portemonnee drieluik Fez 'donkerbruin' Clutch/portemonnee drieluik Fez 'donkerbruin'
Clutch/portemonnee drieluik Fez 'donkerbruin' Clutch/portemonnee drieluik Fez 'donkerbruin' Clutch/portemonnee drieluik Fez 'donkerbruin'
Clutch/portemonnee drieluik Fez 'donkerbruin'
Unieke leren drieluik clutches/portemonnees.
€ 28,95
€ 24,95
Prijs per stuk
 

Deze unieke clutches/portemonnees zijn vervaardigd door ambachtslieden in Marokko.

Ze hebben 8 kaartsleuven, waarvan 2 met doorzichtig plastic voor ID kaart, bankkaart, enz.
Ze hebben 2 ritsvakjes, één aan de achterkant en één aan de binnenkant.
Ook is er een groot vak dat langs de binnenkant van de clutch loopt en geschikt is voor grotere items zoals bv. briefgeld .

De clutch/portemonnee vouwt in 3 en sluit met een metalen draaisluiting.
Door de afneembare polsband is het een perfect item voor zowel overdag als voor avondjes uit.

Houd er rekening mee dat door de manier waarop het leer is verwerkt, de uiteindelijke kleur enigszins kan afwijken van de afgebeelde kleuren.


Afmeting :

20x11cm gesloten  -  20x30cm geopend


Materiaal : leer

Marokkaans leer is een vrij uniek textiel in de manier waarop het is gemaakt.  De liefde die wordt besteed aan het maken ervan betekent dat je een echt uniek handgemaakt product koopt.

Deze clutches/portemonnees zijn gemaakt van volnerfleer. Dit type leer is het sterkste en meest duurzame leer dat je kunt kopen. Hierdoor is volnerfleer bestand tegen een grote belasting en krijgt het bij meer gebruik een mooi patina. Als u echter uw clutch wilt beschermen, raden we u aan een natuurlijk leerverzorgingsproduct te kopen en uw clutch regelmatig te behandelen om hem er fantastisch uit te laten zien.

Deze leren clutches kunnen overleven als het nat wordt in lichte regen, vooral omdat het leer een voldoende strakke nerf heeft om redelijk bestand te zijn tegen vocht. Als je clutch toch nat wordt, zorg er dan voor dat je hem in een warme kamer droogt, niet op een directe warmtebron zoals een radiator, want hierdoor kan het leer barsten. Als u denkt dat uw clutch veel in natte ruimtes zal worden gebruikt, kan het de moeite waard zijn om deze waterdicht te maken, aangezien veel blootstelling aan water na verloop van tijd schade aan het leer kan veroorzaken. 

Mocht je clutch vuil worden of er iets op morsen, dan raden we je aan hem voorzichtig schoon te maken met een vochtige doek en hem op kamertemperatuur te laten drogen.

Als u besluit uw tas te behandelen, raden we u aan om eerst een klein onzichtbaar gedeelte van de clutch te testen en 24 uur te laten staan ​​om te controleren of er geen ongewenste reacties zijn. Wij kunnen geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade veroorzaakt door het aanbrengen van crèmes of oliën op uw tas.
 

Over ons

Sinds 2003 is Duizend en één Nachten een gevestigde waarde voor oosterse en Arabische decoratie, geschenken en ook een eigen wenskaartenlijn. 
Ook voor henna-tattoos en henna -workshops/opleidingen kan u bij ons terecht. 
U bent ook welkom in onze winkel PAND ELF Statielei 74 te Mortsel.
Volg onze winkel PAND ELF ook op FB : PAND11MORTSEL

Henna-tattoos / workshops / opleiding

Wij geven workshops in scholen, voor vriendinnenfeestjes, verjaardagen, ... 
Ook op themafeesten, bedrijfsfeesten, andere feesten, festivals zetten wij henna-tattoos.

Wilt u graag meer info of een boeking doen, stuur dan een mail naar info@1001nachten.be

Privé afspraken kunnen ook bij ons in Mortsel.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop

SETTINGS_DEFAULT_AskCookiePermissionText
Bedankt voor uw bestelling in onze webshop 1001nachten.be Duizend en één Nachten - BE0861527769 - Bank ING BE03 3200 1338 7484